European Vacancies


Allround Onderhouds- / Storingsmonteur - Roermond (NL)

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE UITDAGING IN DE FOOD INDUSTRIE?

SOLLICITEER DAN NAAR DE FUNCTIE VAN:

Allround Onderhouds- / Storingsmonteur

Je werkt aan preventief onderhoud, voert inspecties uit en lost storingen op aan onze tortilla lijnen. Dit gebeurt zowel op het gebied van besturing, op elektrotechnisch alsook op mechanisch gebied. 

De werkzaamheden worden mede verricht in 3 en 4 ploegendiensten en in consignatiediensten.

Je beschikt over kennis van elektro/besturingstechniek, mechanica, hydrauliek, pneumatiek en hebt ervaring met WCM. Je hebt deze kennis verkregen door een (middelbare niveau 4) beroepsopleiding, dan wel door relevante werkervaring van meerdere jaren aangevuld met specifieke technische trainingen.

 

Wij bieden een afwisselende verantwoordelijke zelfstandige functie in een technisch team, waarin je jouw passie voor techniek en voeding kunt combineren.


Apply :

Indien je interesse hebt in deze functie, dan ontvangen wij graag je reactie (schriftelijk of via e-mail) graag via onderstaand adres:   MissionFoods Roermond                                                             t.a.v. afdeling Human Resources Postbus 343 6040 AH Roermond e-mail: jobs_nl@missionfoods.com

Engineering Manager NEW

Voor de afdeling Engineering op onze vestiging in Roermond zijn wij op zoek naar een verbetergerichte

 

Engineering Manager

 

Als Engineering Manager geef je leiding aan de Technische dienst bestaande uit een Project Engineer, technisch inkoper en een lead engineer, die op zijn beurt leiding geeft aan een 4-tal storingsmonteurs in ploegendienst en een 6-tal monteurs in dagdienst die zich met name bezig houden met preventief en groot onderhoud.

 Je stuurt de afdeling op kwaliteit, kwantiteit en efficiency, en bent verantwoordelijk voor een optimale technische beschikbaarheid van onze 5 productielijnen en bijbehorende installaties, waarbij de continuļteit en de kwaliteit van het productieproces gewaarborgd blijft.

 Je bent een mensen-mens en weet door je open en actieve houding je team te enthousiasmeren en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen en continue te zoeken naar verbeteringen. Je geniet van het bouwen  van een team en het aanbrengen van structuur.

Je bent analytisch sterk en gebruikt deze analytische vaardigheden om verbeteringen te identificeren in bestaande systemen, werkwijzen en procedures, en verbetervoorstellen te initieren. Je hebt kennis en ervaring met World Class Manufacturing en continue verbeteren is je tweede natuur. Samen met je team implementeer je goedgekeurde verbetervoorstellen, en analyseer je de voortgang en het effect hiervan, en stuur je bij waar nodig.

Je beschikt over een goed netwerk van technische toeleveranciers en beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden, waarmee je in voorkomende gevallen snel kan schakelen bij complexere vervangingsbehoefte van onderdelen of services, die niet binnen de reguliere inkoopkaders vallen.

Je hebt een goed financieel inzicht en stuurt op een optimaal resultaat binnen de beschikbare budgettaire ruimte in jouw costcenter. Je bewaakt de realisering van bestaande investeringsplannen binnen de gestelde financiele kaders.

Je hebt ervaring met het leiden van projecten binnen een technische omgeving en planmatig werken binnen de gestelde kaders en termijnen.

In deze functie ben je lid van het Site MT en werk je nauw samen met alle afdelingen.

Je rapporteert aan de Plant Manager.

Profiel

·         Afgeronde technische HBO opleiding

·         Enkele jaren relevante leidinggevende werkervaring in een productieomgeving, ervaring in de levensmiddelenindustrie is een pre

·         Bekend met optimaliseringsinstrumenten zoals Lean, WCM, TPM en in staat deze optimaal in te zetten

·         Bezit goede projectmanagementkwaliteiten en kan planmatig en gestructureerd werken

·         Financieel inzicht

·         Goede analytische vaardigheden

·         Persoonskenmerken: overtuigend, helicopterview, people manager, team speler, enthousiast, communicatief sterk, verbetergericht  en proactief.


Apply :

Indien je geļnteresseerd bent in bovengenoemde functie verzoeken wij je jouw schriftelijke reactie te e-mailen / sturen naar: jobs_nl@missionfoods.com  Mission Foods Roermondt.a.v. Richard Heijmann, HR Manager Postbus 3436040 AH Roermond Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.